Garnhexene
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Gratis frakt over 1200,-!

Om oss

Garnhexene er en familiebedrift som består av 3 damer som står på for å kunne gi kundene våre en fantastisk opplevelse og veiledning når det kommer til valg av garntyper, alternativer og hjelp til oppskrifter og strikking/hekling.

pr 15.03-2021 så har vi over 100 ulike garntyper!!

Vi har også masse oppskrifter å velge mellom! Vi har oppskrifter fra Sandnesgarn, PetiteKnit, Viking garn, Hillesvåg, Permin, Knitting for Olive, Isager Yarn og Solberg. 

Broderi må vi jo også ha litt av. Høsten 2019 fikk vi endelig ta inn broderi, moulinegarn og perlegarn fra Permin! Siden da har vi tatt inn mer og mer sakte men sikkert, og vi fortsetter å ta inn mer og mer.

Strikkekafé er høydepunktet hos oss. Hver onsdag samles vi i våre lokaler sammen med alle de som ønsker å møte nye folk, være sosiale og dele sin lidenskap for strikking/hekling/brodering! Strikkekaféen er fra kl 17 - 20 og er åpen for alle som ønsker.
I tillegg til det så har vi også butikken åpen samtidig, slik at det er mulig å handle hos oss fra kl 10:00 - 20:00 hver Onsdag.

Denne nettbutikken er mest for å vise noe av det vi har å tilby, og har kunder som kommer langveisfra som vi ønsker å kunne tilby varene våre til. det vil si at vi ikke har alle produktene våre tilgjengelig på nettbutikken, men hvis du ikke finner det du ser etter, ta gjerne kontakt med oss så ser vi om vi har det produktet du er ute etter.

Vi er hovedsakling 2 søstre som jobber i butikken, Wanja og Elena. Damen nr 3 (Jannie) fører mest regnskap, men er å se i butikken titt og ofte.

_________

Wanja er 28 år og bor i Horten sammen med mann og barn. Hun er utdannet innenfor IT og har jobbet med garn i over 10 år.

Elena er 26 år og bor i Horten sammen med mannen sin. Hun er utdanning innenfor aktivitør, i tillegg til kunst og design. Hun har også jobbet med garn i nærmere 10 år.

Jannie er moren deres og bor i Horten sammen med mann og barn. Hun har bred kompetanse innenfor regnskap og butikkdrift. 

_________

Trykk ENTER for å søke