Garnhexene
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Test

Test

 

Jarbo garn

Historie

De tekstile tradisjonene i Järbo strekker seg tilbake til 1890-tallet som Yllefabriken og omfattet da foruten garnproduksjon også veving, farging og beredning. På 1960-tallet ble virksomheten konsentrert om garn, og da i første rekke industrigarn for fremstilling av møbelstoff, tepper, gardiner med mer. Produksjonen av håndarbeidsgarn foregikk tidligere i mindre skala, men fra begynnelsen på 1980-tallet økte denne sektoren kraftig i omfang.

Bedriften har en familieeid bakgrunn, og har siden 1980 vært drevet Järbo Garn av søsknene Jan Blomberg og Kristina Yttermyr, som fortsatt er aktivt med i bedriften. Järbo Garn fokuserte fra starten på handelsvirksomhet rettet mot håndarbeidsgarn og sortimentet økte markant, og det gjorde også markedsandelene i Sverige.

Utvikling

Virksomheten har stadig utviklet seg, og idag fremstår selskapet som en av markedets ledende leverandører av strikke- og heklegarn. Vi har også et bredt tilbud av tilbehør for strikking, hekling og annet håndarbeid. Järbo Garns produkter er godt representert rundt om i Norden, og sortimentet av garn og design er under stadig utvikling.

I dag samarbeider vi med ledende produsenter i flere land, og gjennom eksport av store volum kan vi tilby og genom import av stora volymer kan vi tilby prisvennlige produkter av høy kvalitet. Genom en fleksibel varehåndtering og godt utarbeidet logistikk, formidler vi daglig et stort antall ordrer fra sentrallageret i Sandviken i Gävle.

Kvalitet

Vi verdsetter god kvalitet! Etter grundige undersøkelser og lang erfaring i garnbransjenn, vet vi at våre kunder setter pris på god kvalitet. Dette oppfordrer oss hele tiden til å kontrollere produktene våre ekstra nøye.

 • Jærbo Garn
  Bilde av Fin Mohair Silk
  99,-
 • Jærbo Garn
  Bilde av Cookie
  119,-
 • Jærbo Garn
  Bilde av Glittra
  56,-
 • Jærbo Garn
  Bilde av Tindra
  49,-
 • Jærbo Garn
  Bilde av Pinne beskytter liten
  49,-
 • Jærbo Garn
  Bilde av Pony bambus parpinner
    -92%
  119,-10,-
 • Jærbo Garn
  Bilde av Pinne beskytter stor
  49,-
 • Jærbo Garn
  Bilde av Pony metall settpinner
    -88%
  84,-10,-
1
Viser 1 til 8 (av 8 produkter)

Trykk ENTER for å søke